Perjalananku

Kasmaran

Tinggalkan komentar

Yen arep crito karo sopo
Yen ora crito kok tambah nelongso
Ooo …  Soyo suwe kok ngene rasane
Sedhino – dhino kok ngatoni wae

Yen ora sambat wes ra kuat
Arep njaluk tulong bingung lehku nembung
Tekan sok kapan iso ngendaliki
Kasmaran kenyo kang ke pati – pati

Tindak-tanduk ‘e
kalem rak di gawe
larang esemme nggregetake

yo ben mung ngimpi orak popo
yen ati iki iso dhadi lego
dewe ‘e teko lan kondo yen tresno
piya piye aku pasrah lan lilo

song by : Didi Kempot

TVRI Sby

Mas Didi Kempot “Maestro Campursari”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s